2
"Drága Ádám! Köszönjük ezt a rengeteg, és mégis minőségi, hangulatos képet. Én nem tudok betelni velük, főleg a fekete-fehérekkel. :) Imádom mindet! Maradj ennél a szakmánál, látszik, hogy odafigyeléssel, szívvel-lélekkel csinálod. És kívánjuk, hogy mihamarabb megszülessenek a kis fotós-palánták!"

Móni&Ádám

_WAM7415
"ÁDÁM!!!!!!!!!!!!! Gyönyörűek! Nem kiabáltam, örülök de nagyon! Rájöttem, miért olyan csodálatosak a fotóid! Azért, mert az a boldogság, amit érzünk, mióta Szófia megérkezett, elmondhatatlan, de a Te fotóidon pontosan látszik, amit érzünk :), a másik, hogy nekünk Szófia olyan gyönyörű, és ez is csak igazán ezeken a képeken látszik :). Köszönjük szépen!"

Zsuzsi

anna
"Szia! :) Annyira jól éreztük magunkat, mintha csak egy jókedvű találkozó lett volna, tele nevetéssel, poénokkal, minden képre jut egy mosoly (pardon, mosoj), mert újra felidézik azt a délelőttöt! :) Én amióta megkaptuk az első adagot, elárasztottam vele a gépemet (és egy picit a facebookomat). Ez azért rendkívüli, mert eddig még sose volt "családos" háttérképem, mindig valamilyen rajz vagy festmény, de most mindenhonnan Anyáék, a csajok és Attila mosolyog rám! :)) Nagyon jó érzés nézegetni őket, és képzeld, ezek az első közös képeink Attilával, szóval még plusz-plusz különlegesek. Hatalmas élmény volt, meg jóformán adventi ajándék! :) Nagyon örülök, hogy így látsz bennünket! :)) Köszönöm!!! Anna Ui.: Sajnos a levélben nem tudom vizuálisan megjeleníteni, de azért leírom: minden egyes alkalommal elmosolyodok, amikor a képernyőmre nézek, és időnként direkt alvó állapotba rakom a gépet, hogy diavetítésben nézzem a képeket... szentimentalizmus magasfokon. :))"

Anna

_WAM9324960px
"Tudod, a fotózás ötlete tavaly merült fel a családban, az ajándékozó ragaszkodott a műtermi fotóhoz karácsonyi ajándéknak. Amikor elvonultunk az utolsó pillanatban, Móci már beteg volt, keresgéltük az „ünneplő ruhát”, stb rájöttem, hogy a mi kis családunknak nincs „ünnepi arca”. Egy nyűg volt az egész, egy kellemetlen emlék, a „na ilyen többet nem lesz” érzés maradt meg mindenkinek, de a képeknek meg örültek, akik kapták. Gondoltam, hogy idén hamarabb nekiállok, és abban is biztos voltam, hogy műtermi, kényszeredetten vigyorgó képet nem kérek! Mivel a Te képeidet csodáljuk már 4 éve, nem volt kérdés, hogy kitől várom a csodát :) A képek, amik születtek, szenzációsak, tényleg egy közös öröm sugárzik mindenkiről, ami azért jut el Hozzád is, mert tényleg örültünk, hogy Te fényképezel, hogy készültél ránk! Nálunk a legnagyobb sértés, ha valakit/valamit mugli-nak nevezünk, akik a Harry Potterben a varázstalan emberek. Na ezek a képek nem muglik, és Te sem vagy az, bármennyire is fogva tart a realitás. Engedd be a csodát jobban az életetekbe, nem kell mindig mindenre magyarázat! Varázslatos Karácsonyt kívánok Nektek, bár addig még találkozunk! Szeretettel: Imola"

Imola

error: A kép szerzői jogvédelem alatt áll!